Ateljé Anna

Kursutbud

Prova på att dreja

Prova på att dreja och få handledning i grunderna i drejning.

 Lera, bränning och glasering av max två alster/ person ingår (ytterligare alster kostar ca 50kr/st). Eventuella alster går att hämta efter att de glaserats och bränts. Är ni fler än 2 turas ni om att dreja vid två drejskivor, de som inte drejar får ringla och tumma i lera medan de andra drejar. Jag bjuder på fika!

Pris: 1000kr/person (1 person 2 h)

800kr/person (2-4personer 2h)

(Från 12 år. Barn under 18 år i vuxet sällskap 500kr/barn)


Kavla, tumma och/eller ringla

Samla familjen, kompisarna eller unna dig själv en kreativ stund och skapa i lera. i två timmar får ni tumma, kavla och/eller ringla i stengodslera i min mysiga ateljé.  Jag finns på plats och handleder och bjuder på lite fika. 

I priset ingår lera, glasyr och bränningar av tre alster (ca totalt 700g lera)/person (ytterligare alster 50 kr/st).  Färdiga alster går att hämta efter glasering och bränningar.

Pris: 1000 (1 person)

800kr/ person (2-6 personer)

(Barn i vuxet sällskap 500kr/barn)


Kurs i drejning 

3 tillfällen a´2 timmar

Få möjlighet att i en lugn miljö lära dig grunderna i att dreja. Personlig handledning på "egen" drejskiva.

 Ni får även beskicka och lära er om återbruk av leran. Är ni fler än 2 turas ni om att dreja vid två drejskivor, de som inte drejar får ringla och tumma i lera medan de andra drejar. Lera, bränning och glasering av max 3 alster/ person ingår (ytterligare alster kostar 50kr/st).

Pris 2000kr

(1500kr/ person om ni är två st)

(1300kr/person om ni är 3-4 personer)

Maila mig för att boka tid och datum6 tillfällen a´2 timmar

Få möjlighet att lära dig grunderna i att dreja i en lugn miljö med personlig handledning på "egen" drejskiva. Är ni fler än 2 turas ni om att dreja vid två drejskivor, de som inte drejar får ringla och tumma i lera medan de andra drejar. Ni får även "beskicka", glasera, lära er om återbruk av leran samt lite om bränningar och hantering av verktyg mm. När era alster är färdigbrända meddelar jag när de är klara för hämtning. Lera, bränning och glasering av max 6 alster/ person ingår (ytterligare alster kostar från 50kr/st, beronede på storlek och glasyr). 

Pris 3500kr

(2500kr/ person om ni är två)

(2200kr/ person om ni är 3-4 st)

Maila mig för att boka tid och datum


Hyra plats i ateljèn

Har du gått kurs hos mig eller har tidigare erfarenheter inom keramik går det ibland att hyra plats i ateljén och keramikverkstaden. Kontakta mig för mer information.


Öppen ateljé

Har du gått kurs hos mig eller har tidigare erfarenheter inom keramik kan du komma och skapa i lera tillsammans med andra lerfantaster. Hör av dig för mer information. 


Kontakta mig för att boka kurs, datum och tid.

Enklast är att kontakta mig direkt för att boka en kurs eller köpa ett personligt presentkort.Vill du ha en möhippa, barnkalas eller liknande kan vi säkert komma på något som passar. Tänk bara på att hålla det i en trivsam och lugn anda.


I webbshoppen kan du köpa färdiga kurser och presentkort men du (eller den du köper till) måste ändå maila mig och boka tid och datum.


Inställd kurs, bokade platser, och avhopp el ombokning:


Ateljè Anna förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Kursavgift återbetalas då i sin helhet, alternativt ni har möjlighet att välja en annan kurs eller kursdatum/tid.

Deltagares ansvar vid egen avbokning gentemot arrangör, oberoende anledning. Gäller även ombokning:

  1. Avhopp mer än 10 dgr innan kursdag, återbetalning av avgift minus 10% administration.
  2. Avhopp 3-9 dgr innan så förfaller 50%, men om någon står på kö och som kan träda in så är det endast 10%.
  3. Avhopp kortare än 3 dgr innan så förfaller 75%, men om någon står på kö och som kan träda in så är det endast 10%
  4. Det går bra att överlåta sin bokning till annan om ni själv ordnar det och meddelar oss i god tid om namn o kontaktuppgifter.